Форум White Reflection
Старий 13.08.2010, 09:24   #1211
Tar67
Бєлакурая бєстія

Звідки Ви: Бандерштат
Дописів: 1.753
Типово

"Котячі захцянки" -- Часом хочецця чого-та такого етакого..

Ну, і якшо вважати, шо гаремники можуть бути годними, то це -- годна річ
Старий 13.08.2010, 13:10   #1212
TobiRa
Знаток

Звідки Ви: Львів
Дописів: 474
Типово

Відколи у мене адекватний комп, просто гублюся серед усього, що хочеться подивитись. Позавчора були Умінеки. Реально годна штука. Перші серії тішать своїм детективізмом, доки не з’являється Беатріче. Красиві перси, красиві сукні. Оригінальний задум... Але чесно - не дуже тОркає)
Старий 13.08.2010, 18:45   #1213
cyt.rus_kun
Мунятко

Дописів: 4
Типово

Аніме піднадоїло... Зовсім не хочеться уже нічо дивитись. Тому вирішив подивитись 48-ий раз Rosario+Vampire. Це ліпше аніме, яке я бачив в своєму житті. Коли дивишся цей шедевр, зовсім непомітно ні щосекундний панцушот, ні кямісоору(хто не знає, так по-японськи ліф), ні гаремник. Бо захоплює сюжет. Хлопчина випадково попадає в світ демонів, де хто б не взнав, що він людина, вбили би на місці. Де будь-які його здібності не в порівнянні з самими слабшими демонами. Але він не тільки живе там, але й отримує над неприємностями перемогу за перемогою. А любовний трикутник Мока - Цукуне - Мока по-своєму приголомшує. Не забути мені це аніме допоки живу!!!
і все-таки пригнічує факт, що манга посильніше анімешки буде, оскільки в аніме не попала навіть третина сюжетів. Читав на форумах, хтось перекупив права у Гонзо і анімешку будуть знімати з нуля, тобто виключно по манзі. Хотілось би вірити. Так що чекаю, не дочекаюсь чи то буде Розаріо+Вампайр 3, чи то Нео Розаріо+Вампайр.
З.І: Хто зна, може попробую до п'ятидесяти разів дотягнути цими днями - ото би був рекорд *_*
cyt.rus_kun поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.08.2010, 22:20   #1214
Neidiro
Мунятко

Дописів: 1
Типово

Легенда о легендарных героях / Densetsu no Yuusha no Densetsu [2010]
Neidiro поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий Вчора, 15:08   #1215
Tar67
Бєлакурая бєстія

Звідки Ви: Бандерштат
Дописів: 1.753
Типово

По чому видно класну аніму ?

Як на мене, в першу чергу по тому, шо вона «торкає». А якшо після перегляду виникає відчуття, ніби не стало когось близького – о да, це точно воно.

..Мені кажецця, шо все це можна сказати про «Кобато», яке я добив нині.

Шо ж в ній такого прикольного ? Розбираєм по пунктам.

Перше, що мабуть треба сказати – це Кламп. Ніяких провалів в рисовці (навіть на задніх планах), чудова деталізація, класична фірмова «стрункість» і прекрасна розробка типажів (Власне як і в майже кожній своїй роботі – кламп є Кламп).
Друге -- це абсолютно шикарні фортепіанні теми. Тільки ф-но і нічого лишнього – «краса в простоті», так кажуть про подібне. Як будете дивитись, прислухайтесь, зараз рідко трапляється шось настільки рульне.
Третє це сам типаж ГГ – завжди дивуюсь, як їм все ще вдається зробити шось небаянне.
Четверте це «старі знайомі» з «всесвіту клампа», свого роду приємні «бонуси» постійним клієнтам. Синя псина казала, шо якшо є світ богів, демонів і духів, то мабуть є і інші світи. Знаємо, шо вона мала на увазі ). Ну і звичайно шо дівчинку видно не за кольором, а за красою – да, да, да… ))

З мінусів мабуть варто назвати початкову розкачку троха «не в тому напрямку» : спочатку може здатися, шо це мульт для дітей -- Ан нє, під кінець пішли соплі про любов, причому дуже якісні.
Кінець зворушливий і щасливий, як і годицця для подібних речей. Ну, Як то кажецця, «стартуєм помалу, фінішуєм – вітер в вухах» )

..Кароче шоб дальше сильно не наспойлити – можна дивитися, причому сміло (особливо дівчатам).

П.С. Я вже колись це казав, але дивіться оупенінг і про аніму все стане ясно і без многабукаф..

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB code is Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:09.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008
Template-Modifications by TMS