Цитата:
|
Я думаю, шо ніяких компактних переносних джерел живлення, зонтів, софтбоксів і радіосинхронізаторів вона (давайте зара конкретно за неї, тому шо це скоро можна буде перевірити) на виїзну косплейну фотосесію на природу вона не бере. Тільки фотік + спалах + об*єктив + якась мілка дрєбєдєнь (типу відбивач на спалах, така як в тебе картонка на резинках). Тобто, вміщається в невеликий рюкзак.
|
Якщо говорити конкретно про Єву, то так. Ми з нею трохи розмовляли про оснащення, коли йшли з парку. У неї фактично такий же мінімальний набір, як і мене. В таких випадках в роботу вступає вміння фотографа, підготовка моделі і суттєва обробка в фотошопі.
Але в попередніх постах я мав на увазі підхід до проф-фотокосплею загалом.
Цитата:
|
Гроші за фотання косплею вона не бере, і навіть не дивлячись на це фотки виходять професійні.
|
Не бере. Для неї це хоббі. Як і для мене.
Цитата:
|
кста я анітрохи не здивуюсь, якшо Єва фотографією швидше собі "підробляє на ковбасу", а не заробляєна хліб
|
Крім косплею вона фотографує весілля, іменини та інші урочистості. Оце і є заробіток від фото. А косплей, повторюсь, чисто хоббі. + У неї купа часу, щоб присвячувати всю себе цьому хоббі.